tirsdag 10. mai 2011

Hverdagsbløtkake

 Mmm ser ikke dette godt ut?
Kanskje noe for 17. mai.
 Hverdagsbløtkake:
2 stk brød av lavkarbobrød(se oppskrift)
1 dl fløte
5 store bringebær
sukrin melis
 Stikk ut 2 runde brød med et glass.
Pisk krem smak til med sukrinmelis ca 1 ts.
Legg en skje på det ene brødet.
Legg på 4 bringebær,
 og legg på det neste brødet.
 Jeg har sukrinmelisen min i denne søte
strøbeholderen fra Green Gate.
Ha resten av den piskede kremen i en
kakesprøytepose og sprøyt på.
Sett til sist ei bringebær på toppen.
Dryss litt melis over.

1 kommentar:

  1. Hei
    Det er en veldig fin blogg du har. Masse gode oppskrifter og masse fine forslag til retter man kan spise når man går på lavkarbo. Jeg har gått over til lavkarbo igjen nå etter noen måneder uten. Da er det fint å ha noen blogger å titte på og få litt inspirasjon. Ha en fin dag. Hilsen Anita.

    SvarSlett