torsdag 21. april 2011

Påskefrokost.

 Det beste med påsken er  å sove så lenge en vil,
 og å spise seine gode frokoster...
 Bløtkokt egg,
(lagde opp dobbel porsjon og frøs ned før påske)
kaviar og deilig kaffe.
Jeg farget de bløtkokte eggene rosa,
 og de hardkokte grønn.

1 kommentar:

  1. Heia, og takk for besøket på Hegrestad;-) Ja , det er koselig å dokumentere det vi gjør så husker vi det bedre... Dette var jo en kjempekul blogg! Har ikke sett den før! Ane fortalte at Kåre også er så opptatt av supermat, og jeg ser jo at han er inspirert av deg der også! Jeg prøver å orientere meg og her var det jo masse gode oppskrifter! Så flott! Jeg er så glad for at jeg har en så flott fadder og forbilde som deg, Gry<3. Nå skal jeg prøve det lavkarbo brødet! Riktig god påske til dere alle!

    SvarSlett